Utforska Nya Hemsidan


Jag rekommenderar att du tar dig lite tid och utforskar allt nytt som vår Nya Hemsida har att erbjuda. Börja med att klicka på de olika rubrikerna i Huvudmenyn (överst) och i Meny (under inloggningen). Jag vågar nästan lova att du kommer att hitta en mängd ny information som du “inte hade en aning om”.
Hemsidan har dessutom blivit DAGSAKTUELL med hjälp av “Bloggflöden” och “Nyhetsflöden” (på Startsidan). Här kommer en massa nyheter och många av dem är väldigt intressanta och håller dig uppdaterad om vad som händer. Det kommer naturligtvis även med nyheter som inte intresserar dig – men dessa kan du ju bara hoppa över. När du kollar Blogg- och Nyhetsflöden första gången så klicka även på “Fler” under respektive rubrik för att få fram äldre flöden som inte fått plats på Startsidan.
För att inte “missa något” har jag nu gjort vår användarvänliga Hemsida till Startsida i min webbläsare.
Mvh, Bengt

Lämna en kommentar