Ny hemsida


Åsbo Släkt- och Folklivsforskare har fått en ny hemsida.
Vi har skapat en mer modern och stilren sida som samtidigt ska vara mer lättnavigerad och användarvänlig.
Enligt EU-bestämmelser, uppdaterade 2011, är vi skyldiga att informera om att vi använder såkallade cookies.
Dessa bestämmelser har vi uppfyllt genom att lägga in en banner (banderoll) som visas när man öppnar Hemsidan.
För att få bort den banner som visas längst upp på hemsidan är det bara att klicka på “OK” att man godkänner användandet av cookies. Bannern kommer då inte att visas mer för er, förutsatt att ni inte rensar ut er webbläsares historik.

Från Post- och telestyrelsen hemsida

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Mycket nöje
Webbmästarna

Lämna en kommentar