Nytt på hemsidan


På startsidan kan man, om man scrollar ner till under “Kommande Händelser”, hitta en ny överskrift kallad “Utvalda Artiklar”. Här kommer det framöver att släppas olika artiklar som alla har varit publicerad i föreningens stora samling av föreningstidningar.

Dessa spännande artiklar är fria för alla att läsa, utan krav på vara sig medlemskap i föreningen eller på hemsidan. Tycker man att det är så intressant att man gärna skulle ville läsa hela tidningen, måste man bli medlem både i föreningen och på hemsidan. Med medlemskapet får man en föreningstidning tryckt i färg 2 gånger om året samt tillgång till den webbaserade PDF-version, även den i färg.

Artiklarna kommer löpande att ersättas av andra, nyare eller äldre artiklar, dock inget från de senaste 4 åren då vi i styrelsen tycker att betalande medlemmar ska ha några förmån med medlemskapet. Så vill du läsa fler artiklar utan krav, får du löpande hålla dig orienterad för att se när nya artiklar har släppts.

Lämna en kommentar