Välkommen till Åsbo Släkt- och Folklivsforskares projekt att återskapa Vedby och Gråmanstorps församlings kyrkoarkiv fram till 1781.

Vi behöver er hjälp för att kunna rekonstruera dessa böcker. Har ni i er forskning träffat på någon som varit född, vigd, utflyttad ifrån eller har någon anknytning till Vedby eller Gråmanstorp
före 1781 hade vi varit mycket tacksamma om ni hade fyllt i ett av nedanstående formulär

Här nedan finner du ett antal länkar till ett antal inskrivningsformulär. Välj inskrivningsformuläret efter vilken källa som uppgifterna kommer ifrån. T.ex. om du har uppgifter från en vigselbok så använder du formuläret för en vigselbok. Alla fält behöver inte fyllas i, utan bara de som du har uppgifter för. Så om du har uppgifter från en flyttattest som berör en man, så fyller du naturligtvis in uppgifterna under fälten för man och behöver ej fylla i något under kvinna eller barn. De enda uppgifterna som måste fyllas i är Uppgiftslämnare, E-mailadress och Källa. Uppgiftslämnare är den som skrivit in uppgifterna på sidan. E-mailadress är uppgiftslämnarens E-mailadress. Källa är varifrån man fått uppgifterna. Källan skall anges så noga som det är möjligt t.ex. "V Sönnarslöv Husförhörslängd AI:1 1813-1817 Svar nr. SO7737 fish 3/5 sid 378"

Vill du skriva in i en husförhörslängd, så gör du det här
Vill du skriva in i en vigselbok, så gör du det här
Vill du skriva in i en flyttlängd/flyttattest, så gör du det här
Vill du skriva in i en boupptäckningsbok, så gör du det här
Vill du skriva in i en dombok, så gör du det här
Vill du skriva in i en födelse eller dopbok, så gör du det här
Söker gör vi här
Det finns: 131 poster i databasen
De 5 senaste inlagda eller ändrade posterna